Szerelem jóslások a legkifizetődőbbek – jobb mint a TV-s jóslás

A szerelem jóslás a leghálásabb téma, ezért egy híres idézettel kezdjük bejegyzésünket. Kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére, hogy egyetértenek-e az idézettel, ezért kérjük hagyjon megjegyzést.
„Minden férfi hazug, öntelt, képmutató, csapodár, álszent, gőgös, gyáva, hitvány és galád; minden nő hűtlen, hiú, rendkívül ravasz, kíváncsi és romlott; mégis egyetlen dolog van a világon, ilyen szent és magasztos: ennek a két tökéletlen lénynek az összetartozása” – mondta Alfred de Musset francia költő. És tényleg; a szerelem a legtöbbeket foglalkoztató emberi érzés és leghálásabb téma, akár az irodalomra, akár a filmművészetre, akár a zenére gondolunk. Pedig valójában még definiálni sem sokaknak sikerült. A tudósok a szerelem kapcsán biológiai és kémiai okokról, illetve az annak
hatására a szervezetünkben felszabaduló boldogsághormonokról beszélnek, amely célja nem más,
mint inspiráció a fajfenntartásra. A filozófiával vagy ezotériával foglalkozók szerint pedig a
szerelem inkább egy kulcs ahhoz, hogy lelki fejlődésünkben egy magasabb szintre lépjünk. De
akármilyen nehéz is definiálni, mégis szinte minden a szerelemről szól. Sorra készülnek a szerelmes
filmek, a toplistákat legtöbbször szerelmes dalok vezetik; és a könyvesboltok polcait is ellepik a
romantikus történetek.

Szerelmes jóslatok és idézetek
Akár tizenévesek vagyunk, akár harmincasok; akár párkapcsolatban élünk, akár egyedül; időről
időre eszünkbe jut, mi az, amit rosszul csinálunk, vagy épp mit kellene még jobban, hogy
sikeresebbek lehessünk a másik nemnél. Szerelmes filmeket nézünk, mert ott legalább biztos a
happy end; szakítás után elmerülünk a romantikus dalokban, és szerelmes idézeteket olvasgatunk,
amíg rá nem találunk arra, amelyik olyan, mint „pont nekünk írták volna”.
Szerelmi tesztek
A szerelmi jóslás tesztek is népszerűek, főleg a fiatalabbak körében. Sokan kíváncsiak arra, vajon a jelek
alapján tetszenek-e a kiszemeltjüknek; hogyan viselkedjenek az első randevún a siker érdekében;
vagy hogyan tegyék túl magukat egy szakításon. Bár ezek a tesztek természetesen nem érnek fel
egy pszichológus tanácsaival, szórakozásnak nagyon jók, hiszen elleshetünk belőlük pár praktikát,
és akár még tanulhatunk is egyet s mást önmagunkról.

Ez a bejegyzés az ezoterikus beálítottságú embereknek jön létre

Az ezoterika egy olyan eszköz, amivel jobban megérthetjük életünket, önmagunkat és a világot körülöttünk. Sok hitrendszer van a világon, a vallástól kezve, szektákon át, a tudomány sőt az ufók is különböző hitrendszerbe tartoznak. Valamelyik hasznos, valamelyik kevésbé. Az ezoterika egy olyan hitrendszer, amit az ember érez magában nap mint nap. Az energiák áramlása, a pozitivitás és az a feltöltő erő amit egy bizonyos forrásból kapunk egyértelműen arra mutat, hogy van valami mélyebb, valami felsőbb erő a dolgok és történések mögött. Egyer ha az ember ráérez erre, összeáll a kép a fejében és tudni fogja, hogy nem véletlenül van a földön és életének nemes célja van. A felsőbb energiák fontos szerepet játszanak a világ evolúciójában, sőt egyesek szerint ezek alkotnak minden esemény. Önök mit gondolnak?

Jóslás és névelemzés, bizony összefüggnek

A névelemzésben nem csak az a szám kap jelentőséget, amelyet a számmá transzformált betűk végösszegként kiadnak. Sok információt rejt az is, hogy milyen betűk hiányoznak a nevünk betűsorából, vagy éppen melyek fordulnak elő halmozottan. A vezetéknevünk családunk történetéről, családi vonásainkról, a generációkon átnyúló feladatokról, „karmáról“ adnak tájékoztatást. Felfedik az értékrendet, amelyet szüleinktől „örököltünk“, és amelyhez muszáj valamilyen egyedi viszonyt kialakítanunk, azon túl, hogy szimplán elfogadjuk vagy szembe megyünk vele. Keresztnevünk egyéni sorsunkról ad tájékoztatást. Rámutathat kisebb és nagyobb sorsfeladatainkra és azokra a tulajdonságokra is, amelyek segítik vagy gátolják ezek megvalósítását.

http://joslasonline.com/

Ilyen jóslás közel sem mindenkinek érhető el a mindennapokban. Kevés jós csinálja ezt igazán jól és az ilyen jósdákban általában nagyon sokat kell várni és fizetni hasonló szolgáltatásokért.

Felmerül a kérdés, hogy mi történik akkor, ha valaki megváltoztatja a nevét. Természetesen az új név új minőségeket hoz az életünkbe, de az alapvető értékeinket nem változtatja meg. Adott sorsfeladattal születtünk a Földre, de az utunkat mi magunk választjuk meg. A függőleges világkép szerint egy értékcsoporton belüli dolgok helyettesíthetik egymást, így ugyanazt az élményt vagy tapasztalatot többféleképpen is megszerezhetjük.

Az ilyen online jóslás pontossága sok embert meglephet, sőt megdöbbenthet. Nem mindenkinek elérhető és nem mindenkinek való.

http://www.astronet.hu/joslas/

Tegyük fel, valaki megváltoztatja a nevét, mert annak betűi között nincs olyan, amely kedvező helyzetet mutatna a pénzügyi helyzetében. Ez felszínes gondolkodás, hiszen a pénz is csak eszköze annak, hogy valamilyen tapasztalatot megszerezzünk. Így, ha például az egyszerű dolgokban megtalálható örömet kellene megtanulnunk, arra lehetőséget fogunk kapni akkor is, ha valahogy elérjük, hogy dúsgazdagok legyünk.

A névváltoztatásnak a hétköznapi életben is számos oka lehet (férjhez menés, válás stb.), ezek az alkalmak mindig valamilyen mérföldkövet jelentenek az életünkben. Például egy házasságkötés számos olyan új értéket, befolyásoló tényezőt hoz az egyének életébe, amely kézenfekvő, hogy sok-sok új élményt, tapasztalatot és tanulási lehetőséget hordoznak. (Érdemes megfordítani a kérdést és úgy feltenni, hogy vajon milyen hatással bír az a napjainkban meglehetősen divatos dolog, ha a házasuló felek nem változtatják meg a nevüket az esküvő után.) Így tehát összefoglalva elmondhatjuk, hogy a névváltoztatás befolyásolja az életünket, de csak esemény szinten, mintha egy másik utat választanánk ugyanabba a városba menet.

Névelemzés készítés – a nevek titkai

Az ezoterikus filozófiában kiemelkedően fontos függőleges világkép szerint a világ szimbólumokból áll. A szimbólumok olyan bonyolult és sokszorosan összetett képek, amelyek alatt a világon mindenki ugyanazt érti (a lelkünkbe van írva az értelme), és pontos jelentésük leírhatatlan, mert a leírás mindig szegényebben képviseli a szimbólum által képviselt valóságot.  Értékrendi csomópontoknak mondhatnánk őket, de az értékrendet itt nem a hétköznapi értelemben kell gondolni (mi fontosabb, mi kevésbé), hanem az értékek olyan halmazai, amelyek egy kategóriát képviselnek (értékelés nélkül). A számok is ilyen szimbólumok és a számokra épülő numerológia (magyarul számmisztika) tudománya arra vállalkozik, hogy a számokon keresztül írja le a teljes valóságot. Pythagoras azt tanította, hogy a számok a világunk legkisebb építőegységei.

A számmisztika részét képező névelemzés a számok és betűk világát kapcsolja össze. A betűket megfelelteti a számoknak, majd ezeket adja össze, bonyolult képletek alapján, míg kijön az életünk egy-egy területére érvényes szám, amely képviseli a szimbólum által hordozott értékeket. Nagyon erősen összefügg a névelemzés a numerológiával, hiszen ettől olyan pontos az ilyen jellegű elemzés, itt többet olvashat róla: http://joslasonline.com/blog/2012/12/14/mi-is-az-a-numerologia/

A névelemzés másik alapelve a függőleges világképnek azon gondolata, hogy az élőlények minden síkon való megjelenésükkel saját magukat képviselik. Vagyis hogy a testalkatunk, a szemünk színe, a vonásaink, a nevünk (becenevünk is), kedvenc színeink stb. mind önkifejezés, ezek a kötődések és vonzódások bennünket írnak le. Így kap létjogosultságot az, hogy a számokká fordított nevünk saját titkainkat tárja fel előttünk.

Nagyon sokat számít a név! Bizonyított tény hogy nem csak a szavaknak, hanem gondolatainknak is van rezonanciája. Az azonban még nem bizonyított, hogy a gondolat egy bizonyos rezonancia hullámból jön létre, vagy pont fordítva, az emberi elme teremti a rezonanciát. Ami azonban szintén bizonyított, hogy a hang rendkívül erőteljes rezonanciát képes termelni. Ez annyit jelent, hogy 1. mivel az ember nevét rengetegszer kimondják élete során 2. mivel a név bizonyos energiát tartalmaz (olyat, amit az elme nem mindig képes felfogni) 3. a név elhangzásakor a rezonancia újra és újra megerősödik. E névelemzés nem csak azt segít kideríteni, hogy bizonyos életkörülmények között mi várható az ember életében a neve alapján, hanem azt is, hogy hogyan cselekedjen, hogy a legtöbb sikert elérje az ember egy bizonyos névvel.

Szükséges-e kártyavetés szerelmi kötés előtt

Természetesen, mint mindennek, a mágiának is két oldala van: a fehér és fekete vagyis a világos és a sötét. Fehér mágiának az előzőekben leírt, eszközt nevezzük, a törekvést arra, hogy az ember minél tisztábban engedje át magán vagy egy segítőn azt a gondolatot, amely foglalkoztatja, és így kapjon válaszokat. A fehér mágiának nagyon fontos feltétele, hogy az érintettek mindegyike tud arról, hogy történik, akarja és beleegyezését adta hozzá, vágyja az eredményt (remélhetőleg mind ugyanazt). A fekete mágia ugyanakkor hatalmaskodó célzatú, a legtöbbször az, akit befolyásolni akarnak vele, nem is tud róla, hogy akaratán kívül igazgatják a szerelmi kötéssel. A fehér mágia együttműködés, a fekete mágia rabszolgaság, a fehér mágia közös vágy, a fekete mágia önző kierőszakolása a dolgoknak.

Azért volt fontos, hogy lefektessük ezeket az alapokat, mert a szerelmi kötések területe jellemzően egy olyan kör, ahol a fehér és fekete mágia időről-időre összecsap. Természetes, hogy ez mindannyiunkban egy érzékeny terület, ha megszeretünk valakit, vágyunk valakire, az egyrészt nagyon érzékennyé tesz bennünket. Másrészt ez egy nagyon kiszámíthatatlan terület, könnyen megcsúszhat olyan dolgokon, amelyet nem értünk, nem látunk át vagy nem kapunk lehetőséget kijavítani. Mindezek ellenére vigyázzunk, hogy ne sétáljunk be a fekete mágia kecsegtető csapdájába, mert a másik emberen tett erőszak mindig visszaüt. Egy szerelmi kapcsolat akkor gazdag és értékes, ha mindkét fél él és burjánzik benne, ha nem tud egyensúly kialakulni, ha az egyik fél kiszolgáltatott vagy végletesen eltérítődik az útjáról, az nem kötődés, hanem kötöttség és függés.

A fehér mágiát alkalmazó mágusok, akik szerelmi kötést kínálnak, megnézik a két érintett sorsképletét, leképezik a lelki útjukat és életfeladataikat és összehasonlítják őket. Csak abban az esetben mennek bele a szerelmi kötés kialakításába, ha ezeken a területeken nem találnak kizáró okot. Ebben az esetben ugyanis nagy eséllyel azért nem talál egymásra a két szerelmes, vagy azért szakadt meg kapcsolatuk fonala, mert valamelyikükben nem volt elég türelem és kitartás ahhoz, hogy saját sorsfeladatait, amelyet a másik szimbolizál, elvállalja, vagy hogy saját lelki csomóit a másik segítségével oldja meg. Soha ne felejtsük el, hogy a szerelmi kapcsolatok nem tündérmesék, hanem olyan hosszú távú kihívások, amelyek a sorfeladataink részét képezik. A másik ember, ha igazi társunk, akkor nem kiszolgál vagy elszórakoztat, hanem tükröt tart nekünk, felhívja a figyelmünket a megoldandó dolgainkra és ha valóban partner, akkor velünk lesz a próbatételek során is. Akkor kérjünk szerelmi kötést, ha felkészültünk egy ilyen partnerségre és úgy érezzük, hogy a választottunk az, akivel életünk végégig részt vennénk egy ilyen közösségben.

http://joslasonline.com/blog/2012/12/15/szerelmi-joslas-viszont-hosszu-kapcsolatokat/

 

Szerelmi kötés

A régi idők emberei szoros kapcsolatban voltak a természettel, saját magukkal és a világ, világegyetem rezgései szerint éltek. Nem bírálgatták felül saját érzéseiket és indíttatásaikat, teljes szívvel élték a sorsukat és tanultak a tapasztalataikból. Természetesen nem lehetett ez mindig és mindenkinél gördülékeny folyamat, volt, hogy eltévedtek és keresniük kellett a visszautat saját életük országútjához. Minden emberi közösségben volt néhány ember, aki különös érzékenységgel bírt a kozmikus rezgéseket illetően, ő volt a sámán vagy mágus, akinek az volt a feladata, hogy az útjukat vesztetteket terelgesse, ha kérték. Az ő eszközei voltak a mágiák vagy varázslatok. A mágia lényege az volt, hogy az érzékeny személy a függőleges világkép látásmódjának megfelelően, az adott problémával egy csoportba tartozó dolgokkal vette körül magát, és így, egy szertartás véghezvitele során kapcsolatba került „a dolog szellemével“. Tanácsot tudott kérni tőle vagy meg tudta kérni bizonyos dolgokra. Már sokaknak segített a szerelmi kötés, azonban voltak olyanok is akik elkészítették a szerelmi kötést és utána jöttek rá, hogy nem akarják az életüket leélni a szerelmükkel. Sajnos túl késő volt mert a kötést nem lehet feloldani. A szerelem valójában nem létezik.

Jóslás angyalokkal – 2. nem minden angyal ugyan olyan

Tudósok és spirituális vezetők már sok éve bebizonyították a gondolati és a fizikai sík közötti összefüggést. Az angyalok valóban léteznek, ha nem is olyan formában, ahogy köztudatban szerepelnek, illetve a média megjeleníti őket.

Az is bizonyított, hogy angyalok és más lények különböző csoportjainak más és más feladata van. Ők szolgálatkészen jelen vannak a környezetünkben, de segíteni, az életünket befolyásolni csak akkor tudják, ha mi kérjük azt. A gyógyítók segítségét testi bajainkkal kapcsolatban kérhetjük, a szellemi vezetők lelki válságaink idején tudják megvilágítani előttünk az utat, a tanítók egy-egy időszak lezárásakor tudnak segíteni a következtetések levonásában, vagy egy esemény tanulságához segítenek hozzáférni. Az ún. örömhozók a belső gyermekünket gondozzák, az előfutárok pedig arról gondoskodnak, hogy az életünk dolgai pontosan a megfelelő pontokon érjenek össze, kulmináljanak.

A magasabb rangú angyaloknak is mind megvan a maga területe, amivel kapcsolatban fordulhatunk hozzájuk, természetesen őket nagyobb  volumenű kérdésekkel kapcsolatban érdemes „zargatni”.

Az angyalok segítségével való jóslás, a többi komoly technikához hasonlóan nem moziként pergeti le előttünk a jövőt. Inkább a jelent írja le, azokat a fő értékeket, amiknek mentén kibomlik a jövőnk, illetve azokat a feladatokat, amelyek akadályozzák azt. Tehetünk fel konkrét kérdéseket, hogy meg fog-e történni ez vagy az, és az is előfordulhat, hogy konkrét választ kapunk de inkább olyan válaszokra számítsunk, amelyek saját magunk felé fordítják vissza a kérdést. Mit akarsz? Miért akarod? Tényleg arra van szükséged? Mit tennél érte? Hogyan dolgoznád fel? Milyen viszonyban vagy azzal, ami a feladatod? Azt a dolgot, amire rákérdeztél hogyan illeszted ebbe bele?

A jóslás angyalokkal élménynek is különleges. Az angyallátó egyfajta fél-transzba kerülve, mintha a szeme előtt tartott papír (vagy stílusosabban pergamen) lapról olvassná a nem egyszer nehezen érthető, archaikus-míves nyelvezetű szövegeket, folyékonyan, pergősen. Ugyanakkor, ha közbekérdezünk, a szöveg egy szempillantás alatt változik a kérdésnek megfelelően. Az esemény valóságosságát támasztja alá az is, hogy az angyaljós sokszor saját lelki fejlettségét vagy műveltségét meghaladó üzeneteket ad át az angyaloktól, amelyeket nekünk, a lelkünknek címeztek.

Jóslás angyalokkal – 1. az angyalok különböző csoportjai

Angyalokkal a hétköznapi ember leginkább a templomban találkozik, amikor elnézegeti az oltár faragott-aranyozott szobrait. Természetesen a hívő emberek megtanulták az angyalok csoportjait és hierarchiáit, ismerjük az angyalok bibliai szerepét is. A materialisztikus megközelítés igyekszik ezeket a csodás lényeket a mesevilágába “elkeríteni”, míg az ezoterikusok megrántják a vállukat és azt mondák, hogy persze, csakhogy az angyalokat ugyanúgy nem szárnyas, tógás, fürtös lényeknek kell elképzelni, mint Istent sem öreg szakállas bácsinak. A természetközelibb vallások – mint ahogy az ősmagyar világkép is – a tündéreket, manókat, angyalokat, szellemeket a komplett világ természetes részének tekintették. Napjainkban egyre többen élnek közöttünk, akiknek teljesen természetes, hogy számos olyan entitás él a Földön, az emberek számára észrevétlenül, aki nem rendelkezik fizikai testtel, a létezése sokkal inkább valamiféle energia- vagy rezgés-sűrűsödésnek nevezhető, mégis lelke, és feladata van.

Sajnos szellemek és szellemi lények megfigyelésével, a velük való kommunikációval kapcsolatban nagyon sok a komolytalan, illetve bulvár jellegű “megfigyelés”, tudósítás, kommentár, leírások és filmek, ami nagyban befolyásolja a közvéleményt. Ugyanakkor napvilágot látott már számos olyan könyv is, amelyben a szerző arról számol be, hogy nem csak hogy sikeresen kapcsolatba lépett angyalokkal és más entitásokkal hanem rendszeres kapcsolatot tart velük, kommunikál velük és segítséget, információkat kap tőlük.

Az angyalokkal kapcsolatba lépni képes emberek (angyallátók) és más médiumi képességekkel megáldott, érzékeny embertársunk az emberekkel együtt élő testetlen “energia”-lények egész garmadáját ismerik: arkangyalok, őrangyalok, szellemi vezetők elementálok, segítők, tanítók, fénylények és örömhozók csak kiragadott példák ezek közül. Az ő tapasztalatuk szerint minden embernek meg van a maga saját őrangyala, akinek csak az a feladata, hogy rá vigyázzon. Tegyük a szívünkre a kezünket és mondjuk meg őszintén: volt már olyan élményünk, amikor csodával határos módon menekültünk meg valamilyen fenyegető veszélytől? Az egész biztosan az őrangyalunk volt.

őrangyal jóslás

erős őrangyal

Őrangyala mindenkinek van, valakinek gyengébb, valakinek pedig erősebb (főleg azoknak akik hisznek benne, kommunikálnak és tartják a kapcsolatot vele). Az őrangyalt különböző módokon lehet erősiteni. Vannak erre például vizualizációs gyakorlatok, amiben az ember elképzeli a nap folyamán többször is az őrangyalt a háta mögött, ezzel is erősítve a lelki jelenlétét és spirituális létezését (a párhuzamos síkon). A  gyakorlat közben mindegy, hogy milyennek képzeli el az illető az angyalt. Lehetnek kicsi vagy nagy szárnyai, fehér mint egy tradicionálisan elképzelt angyalnak, vagy barna mint egy sasnak, lehet glória a feje fölött de ez sem fontos. Igazság szerint nem is minden esetben emberként képzelendő el az őrangyal, felveheti bármilyen misztikus lény formáját és így is el lehet képzelni. A fő hogy az illető aki erősiteni akarja, forditson figyelmet hogy sok mentális energiát fordít az angyal erősítésére. Ezáltal az angyal erősödik és jobban megvédi az illetőt. Amikor angyaljóslásról beszélünk, nyilván könyebb magas frekvenciájú kapcsolatba lépni és ezáltal pontosabban jósolni, amikor az angyal erős.

Következő blogbejegyzésünkben az angyalok különbőző csoportjait vesszük majd figyelembe, többek közt az arkangyalt, melyet sokan az egyik legerősebb angyalnak tartanak.

Számmisztika más néven numerológia

Ebben a bejegyzésemben a közvélekedéssel szeretnék egy picit szembemenni. Sokan azt gondolják, hogy a számmisztika, kártya- és angyaljóslás, horoszkóp és egyéb technikák a hétköznapi és hiszékeny emberek szórakoztatására, a jövő fátylának fellebbentésére szolgálnak és egyúttal szórakoztatnak, és ennél többre nem alkalmasak. Pedig a számmisztika tudományának gyökerei a régmúltba nyúlnak vissza, már Pythagoras  – akinek matematikai tételeit az iskolában is tanuljuk – is foglalkozott vele.

A számmisztika (numerológiaként is ismert) – hasonlóan a horoszkópkészítéshez és a kártyajósláshoz – eredeti feladata szerint a valóság leírására szolgál. Persze átlátni ezt csak azok tudják, akik hajlandóak más fajta látásmódot is a magukévá tenni, mint a ma emberének lineáris, ok-okozati gondolkodása. Az ezoterikus tanok szerint létezik egy ún. függőleges világkép, amely úgy osztja halmazokra és összefüggésekre a világot, hogy az a felszínes szemlélő számára se nem egyértelmű, se nem könnyen követhető, pedig a szimbolikus gondolkodás minden ember lelke mélyén ott van.

A számok a mai világban kizárólag mennyiségi egységet jelölnek, pedig ezek egytől-egyig szimbólumok, életünk minőségeit jelölik. A szimbólumok olyan összetett képek vagy még inkább benyomások, amelyek egzakt módon nem írhatóak le, inkább egy értékcsoportot tartalmaznak. Olyan értékeket kötnek össze, amelyek a függőleges világkép szerint összekapcsolhatóak, így egy dolog tudja képviselni a világnak egy egész szeletét. A számmisztika ezt az összefüggést ragadja meg és vezeti rá az érdeklődőt, első sorban a saját maga felé vezető útra és csak „melléktermékként“ világítja meg a jövőt. Hiszen a jövő nem egzakt valóság, csak az biztos, ami megtörtént, de az ember által magában hordozott minőségek a külvilágból magukhoz vonzzák a „társaikat“ vagyis a belső történések biztosítják, hogy olyan események történjenek velünk, amelyek hasonló hullámhosszon rezegnek. A jövőt olyan relációban tudjuk a számmisztikán belül feltárni, hogy megismerve belső valóságunkat, tudunk bizonyos eseményeknek több, másoknak kevesebb esélyt adni, illetve ezekben az eseményekben lelhetünk fel különböző tenni és tanulnivalókat, saját magunk számára.

A számmisztika tudománya első sorban a számok szimbolikájáról szól, az életünk számmal jelölt eseményeinek (születési dátum, aktuális év dátuma stb.) megfejtése már a következő lépés. A harmadik szint, amikor konkrét kérdésekre keressük a választ, illetve arra vagyunk kíváncsiak, hogy az életünk egyes területén milyen „csomagot“ kaptunk, a számmisztikai tükrében. A megfejtés sosem teljesen személyre szabott, hiszen nem lehet mindenkinek ugyanaz a sorsa mint száz másik, vele egy napon született embernek. A következtetések kupacából mindenkinek magának kell kiválasztani a rá vonatkozó esélyeket és tennivalókat, ezzel téve teljessé, fejezve be a számmisztikai munkát. Azért sem vonatkozhat minden hasonló „számú“ emberre ugyanaz a leírás vagy feladathalmaz, mert a függőleges világkép szerint ugyanazt az értéket számos különböző dolog képviselheti, vagyis az élmények egymás között átválthatóak, a tapasztalatainkat egyéni temperamentumunknak megfelelően szerezzük (ha valakinek összeütközést kell megélnie, mindegy, hogy lelki, szellemi vagy fizikai szinten vállalja-e be, ugyanazokat a tapasztalatokat szerezheti meg).

A számmisztikával való lelki munkának ez talán a legfontosabb része. Hiszen ha csak elolvassuk a leírást és nem dolgozunk tovább vele, akkor tényleg megmaradtunk a felszínen, elszórakoztunk pár percet és megtalálva önigazolásunkat, félretesszük az olvasmányt. Ha viszont arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen útmutatás adott nekünk az elemzés, mit hasznosíthatunk belőle, akkor számos elgondolkodtató észrevételt, elvégzendő „házi feladatot” kapunk, és meglátjuk, hogy a jövő nincs kőbe vésve, hanem egyes egyedül a mi kezünkben van.

Jővendőmondás tarot kártyából – a misztikus eszköz

Sokan próbálnak különböző eszközökből jövendőtmondani, azonban azt még nem tudják hogy a tarot kártya ezen a téren a legerőteljesebb eszköz, mely már sok-sok éveszázad óta misztikus, sőt mágikus erőkkel bír. Egyiptomban, Indiában, Tadzsikisztánban és Türkmenisztánban is nagy népszerűsége volt a tarotnak. Sokan észre sem vették az erősteljes természetfeletti ezoterikus tanácsot, amit ez a jóslásféle nyújtott az embereknek. Sokan akkor is ktelkedtek benne és ők már akkor is boldogtalan életet éltek, sokan azonban elhitték amit a jós nyújtott és amikor látták, hogy beválik a jövendölése akkor egyből elkezdtek gondolkodni, hogy ők hogyan is tudnák a saját hasznukra fordítani ezt a csodálatos, varázseszközt. Varázslat talán nem is a legjobb szó rá mert a folyamatban nem vesz részt egy kifejezett varázsló vagy hasonló tipusú ember. Csak egy jós és az eszközei, más nem is kell a jövő kiderítéséhez. Különleges de igaz és szerintem jobban teszik, ha önök is azonnal elhiszik, a hitetlenkedés és időpazarlás helyett. Gratulálunk, megtalálta az eszközt, amire már olya rég vágyott. A boldogság, könnyen meglehet, hogy ebben a kártyában rejlik ön számára is. Az oldalunkon már több ezer ember megtalálta a boldogságát, itt van hát az ideje, hogy Ön is elkezdjen boldog lenni, nem 2 év múlva, nem 10 év múlva hanem most. A boldogság nem ér rá várakozni, ön most él! Ha mégsem az oldalunkon akarná készíteni jóslását, itt talál egy pár tanácsot, hogy ön hogyan készíthet tarot jóslást.

Visszatértünk rengeteg érdekességgel

A tarot jóslás csapata elutazott pár napra, ez idő alatt rengeteg minden történt a jóslás világában, ezeket megosztanánk Önökkel. Látogassanak minket sokszor és érdekes szórakoztató tarot jóslásokat fogunk biztosítani mindenki számára.

Az online jóslás sajátosságai

Az online jóslás sajátosságai abban rejlenek, hogy az internet végtelen tudásával rendelkezik a jós. A természet feletti erőn kívül a jóslás képes megmondani mi és hogyan lesz az interneten is. Ha nem értené írjon kommentet és válaszolunk hamarosan. Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat és elolvasta mondanivalónkat!