Hogyan jósolhat valaki tarot kártyából

Általában egy tarot kártya pakli 22 lapból áll. Viszont gyakran tapasztaljuk, hogy amennyi jóst megkérdezünk annyi választ kapunk a jóslás módját illetően. Mi úgy véljük, hogy nincs helyes vagy helytelen módja a jóslásnak és a kártyák üzenetének megfejtésének. Amíg a szándék világos és tudjuk mi az, amit megszeretnénk tudni, a kártyák tudatni fogják velünk a jövőt. Amit mi javaslunk a lejebb az csak egy útmutató és aki jósolni akar, az kifejleszti a saját stílusát elég gyorsan. Tehát kezdjük a különböző kártyákkal, amik egy tarot pakliban vannak:

 1. Bolond
 2. Mágus
 3. Főpapnő
 4. Főpap
 5. Uralkodónő
 6. Uralkodó
 7. Diadalszekér
 8. Szeretők
 9. Erő
 10. Remete
 11. Sorskerék
 12. Próba
 13. Igazság
 14. Kiegyenlítés
 15. Halál
 16. Hold
 17. Torony
 18. Ördög
 19. Csillag
 20. Világ
 21. Nap
 22. Végítélet

Az első lépés, hogy az asztalra leterítünk egy kendőt, ennek kettő szerepe van. Egyrészt így a kártyák tiszták maradnak, másrészt a kendő színe hatással van a kártyák rezgési frekvenciájára. A színt mnden alkalommal a jós vagy jósnő választja, hangulatának és megérzéseinek megfelelően. Mobilt, TV-t és minden elektronikus készüléket ki kell kapcsolni a jóslást megelőzően. Következő lépés a kártyák keverése, addig kell keverni, amíg úgy nem érzi a jós, hogy elkezdheti. Az egész folyamat egy nagyon intuitív folyamat és nagyrészt megérzésekre épül. Nem is lenne értelme logikával jósolni, hisz a lényege, hogy a jós, kapcsolatba kerül a fenti erőkkel. Ez hasonló a tisztánlátáshoz, a tisztánlátók nem tudják hogyan csinálják, de képesek megmondani olyan dolgokat amit csak “fentről” tudhatnak.

Következő lépés a tarot kártyavetés. Nagyon fontos emlékezni, hogy nincs rossz vagy helytelen kártya, bármelyik kártyát választja a jós, annak jelentősége van és nem véletlenül került a keze közé. Az első kártyát leteszi a jós lapjával lefelé és feltesz egy kérdést a kártyáknak, ezután kavarja még egy darabig és leteszi a többi kártyát is sorban az asztalra. Jóslástól függően 3 vagy 5 kártyát kell vetni. Miután minden kártya az asztalon van lajukkal lefelé, fel lehet fordítani a kártyákat és elkezdeni elemezni. Valaki külön-külön elemez minden kártyát, néha ez a jó módszer, viszont leggyakrabban a kártyák közti összefüggést is kell nézni. A tarot kártya egy rendkívül erős jövendőmondó eszköz, a következő bejegyzésünkben beszélni fogunk a 22 kártya jelentéséről.

jóslás tarot kártyával

Astrological says:

Fantastic article. Must be bookmarked:) Especially when more than 1 person is able to enjoy what the story has to tell. Good work guys keep it up please with the tarot ideas.