Szükséges-e kártyavetés szerelmi kötés előtt

Természetesen, mint mindennek, a mágiának is két oldala van: a fehér és fekete vagyis a világos és a sötét. Fehér mágiának az előzőekben leírt, eszközt nevezzük, a törekvést arra, hogy az ember minél tisztábban engedje át magán vagy egy segítőn azt a gondolatot, amely foglalkoztatja, és így kapjon válaszokat. A fehér mágiának nagyon fontos feltétele, hogy az érintettek mindegyike tud arról, hogy történik, akarja és beleegyezését adta hozzá, vágyja az eredményt (remélhetőleg mind ugyanazt). A fekete mágia ugyanakkor hatalmaskodó célzatú, a legtöbbször az, akit befolyásolni akarnak vele, nem is tud róla, hogy akaratán kívül igazgatják a szerelmi kötéssel. A fehér mágia együttműködés, a fekete mágia rabszolgaság, a fehér mágia közös vágy, a fekete mágia önző kierőszakolása a dolgoknak.

Azért volt fontos, hogy lefektessük ezeket az alapokat, mert a szerelmi kötések területe jellemzően egy olyan kör, ahol a fehér és fekete mágia időről-időre összecsap. Természetes, hogy ez mindannyiunkban egy érzékeny terület, ha megszeretünk valakit, vágyunk valakire, az egyrészt nagyon érzékennyé tesz bennünket. Másrészt ez egy nagyon kiszámíthatatlan terület, könnyen megcsúszhat olyan dolgokon, amelyet nem értünk, nem látunk át vagy nem kapunk lehetőséget kijavítani. Mindezek ellenére vigyázzunk, hogy ne sétáljunk be a fekete mágia kecsegtető csapdájába, mert a másik emberen tett erőszak mindig visszaüt. Egy szerelmi kapcsolat akkor gazdag és értékes, ha mindkét fél él és burjánzik benne, ha nem tud egyensúly kialakulni, ha az egyik fél kiszolgáltatott vagy végletesen eltérítődik az útjáról, az nem kötődés, hanem kötöttség és függés.

A fehér mágiát alkalmazó mágusok, akik szerelmi kötést kínálnak, megnézik a két érintett sorsképletét, leképezik a lelki útjukat és életfeladataikat és összehasonlítják őket. Csak abban az esetben mennek bele a szerelmi kötés kialakításába, ha ezeken a területeken nem találnak kizáró okot. Ebben az esetben ugyanis nagy eséllyel azért nem talál egymásra a két szerelmes, vagy azért szakadt meg kapcsolatuk fonala, mert valamelyikükben nem volt elég türelem és kitartás ahhoz, hogy saját sorsfeladatait, amelyet a másik szimbolizál, elvállalja, vagy hogy saját lelki csomóit a másik segítségével oldja meg. Soha ne felejtsük el, hogy a szerelmi kapcsolatok nem tündérmesék, hanem olyan hosszú távú kihívások, amelyek a sorfeladataink részét képezik. A másik ember, ha igazi társunk, akkor nem kiszolgál vagy elszórakoztat, hanem tükröt tart nekünk, felhívja a figyelmünket a megoldandó dolgainkra és ha valóban partner, akkor velünk lesz a próbatételek során is. Akkor kérjünk szerelmi kötést, ha felkészültünk egy ilyen partnerségre és úgy érezzük, hogy a választottunk az, akivel életünk végégig részt vennénk egy ilyen közösségben.

http://joslasonline.com/blog/2012/12/15/szerelmi-joslas-viszont-hosszu-kapcsolatokat/