Azonnali Tarot Jóslás - Fedezze fel a jövőt!

Az emberi lélek fejlődése során különböző akadályokkal küzd meg. Egyen egyenként éppen ezért mindenkinek szüksége van olyan támpontokra és olyan biztonságot adó kapaszkodókra, amelyek a múltban történő eseményeket feldolgozva, a jelenre koncentrálva egy sikeresebb jövő felé sodorhatják őket.

De vajon honnan ered a Tarot jóslás, miből áll és hogyan kell elképzelni a Tarot szimbolikus világát? A Tarot jóslás az emberi spirituális fejlődés egyik legösszetettebb rendszereként van számon tartva. Egy olyan önismereti és önismeret-fejlődést kibontakoztató eszköz, amely a befogadó saját spirituális lépcsőfokait nyilatkoztatja ki. A kártyák szimbólumai mutatják tehát az utat a sikeres, boldog élet felé, mely segítséget nyújt az emberben lappangó kérdések megválaszolására, miközben békével és nyugalommal árasztja el a testet, lelket, s elmét egyaránt. A Tarot jóslás eredetét tekintve az ősi Egyiptomban volt használatos spirituális beavatások alkalmával. Sokak szerint az ősi egyiptomi világon túl az elsüllyedt Atlantisz tudásának hű forrását is jelképezi. Mindkét eredet azonban egy valamiben hasonlóságot mutat. Azt jelképezik ugyanis, hogy az ember fejlődése, kiteljesedése során folyamatosan az Istenhez vezető úton halad célja felé. Ennek megfelelően a Tarot lapjai az ún. ősegységbe segítenek visszatérni, abba a teljes életbe, amely az Istentől való szeretet és fény által segíti a vándorlót a maga útján járva. A Tarot misztériuma szerint mivel Istenben mindenben és mindenkiben ott lakozik, ezért lapjai az minden emberi lélekben kódolt információkként vannak jelen. Ezeknek a kódolt információknak a segítségével minden embernek a múltja feltárható és megismerhető, a legfőbb múltbéli eseményekkel, személyekkel, amelyek segítik megláttatni a jelenben lévő lehetőségeket, azért, hogy mindezek a jövő megvalósítható eredményeihez vezethessenek. Ha össze lehetne foglalni, hogy a Tarot jóslásnak melyek a legfontosabb hatásai az emberi életre nézve, az a őserőből kiinduló teremtő képessége az embernek, amely csodálatos, belülről érkező önbizalommal ruházza fel az útját folytonosan kereső embert.

tarot kártyával történő jóslás A Tarot alkalmazása a 22 Nagy Arkánumából indul ki, amelynek szimbólumai feltárják az Ön életét is érintő legfontosabb fordulópontokat, amelyek kinyilatkoztatják az Ön számára, hogy az idő függvényében jelenleg mely irány felé tart az élete, valamint, hogy melyek azok a döntések, amelyekkel egy más mederbe terelhető az Ön mindennapjai. Ha kíváncsi szerelmi életének jövőbeni alakulására, ha számtalan olyan kérdés fogalmazódik meg Önben nap, mint nap, amelyeket eddig még nem tett fel senkinek, a Tarot minden félelmét, szorongását elűzheti, általa egy boldogabb és teljesebb életre tehet szert. Ne féljen semmitől sem: tárja fel a múltját, és akarja tisztán látni jelenét! Miért ne szeretné Ön is megvalósítani a kristálytisztán csillogó jövőt, amely bárki számára megadathatik? Ha szeretne végre életének kacskaringós ösvényén eligazodni, a Tarot jóslás segítségével megtapasztalhatja a saját életében a tisztán látás örömét. Ha szeretné megérezni, milyen az ősegység kellemes melegségében elterülni, a Tarot biztonságot, s biztos jövővel ajándékozhatja meg Ön számára. Ha Önben ott lapul a késztetés, érdemes kipróbálnia a Tarot online jövendőmondási, önismeret-fejlesztő eszközét, ami által egy csodálatos, diszkrét és élvezetes felfedezés aktív résztvevőjévé válhat. Amit nem hagyhat ki. Ezt meg kell tapasztalni.

Hogyan jósolunk mi tarot kártyákból?

   
   
   
Érdekelnek Asztrológiai hírek és JóslásOnline újdonságok.
jóslások elkészítése